Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، سیدفتاح کبیری رییس جشنواره‌ و همایش شمس و مولانا در جمع خبرنگاران در خوی، درباره چگونگی برگزاری جشنواره‌ و همایش شمس و مولانا در این شهرستان اظهار داشت: تمامی برنامه‌ریزی‌ها برای بلندآوازه کردن شمس و مولانا است و وجود بارگاه حضرت شمس در خوی یک گنجینه پر بهاء برای توسعه فرهنگی و اقتصادی شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد بخش شعر جشنواره شمس و مولانا گفت: هماهنگی با حوزه‌های هنری و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تماس تلفنی با انجمن‌های ادبی استان‌ها و ارائه توضیحات در مورد بخش شعر جشنواره با هدف ترغیب و تشویق شعرا برای ارسال آثار و شرکت در جشنواره و راهکار‌های افزایش تبلیغات در فضای مجازی معتبر سراسر کشور و سفارش تولید اثر در موضوع خاص شمس تبریزی با عنوان "شمسیه" انجام گرفته است.

کبیری ادامه داد: براساس آمار پایگاه اطلاع رسانی جشنواره از اول تا بیستم اردیبهشت ماه بیش از ۸۵ اثر از شهرستان‌های تهران اصفهان، اردبیل، کرج، شیراز، بابل، خرم‌اباد گچساران، فومن، بندرعباس، خوی، اراک مهاباد، پارس‌آباد و زابل به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

دبیر جشنواره و همایش شمس و مولانا با اشاره به دلیل عدم همکاری با نوید مثمر در بخش داوری موسیقی گفت: نوید مثمر برخلاف هماهنگی‌های انجام‌شده، پاسخگوی هماهنگی‌های لازم برای برگزاری جشنواره موسیقی نبودند و به همین سبب اردشیر کامکار جایگزین نوید مثمر در داوری این بخش جشنواره شد و همچنین در متن فراخوان بخش شعر جشنواره، تأکید بر ارسال اشعار به زبان فارسی نشده و بنابراین در صورت ارسال اشعار ترکی، این آثار نیزتوسط افراد متخصص مورد داوری و ارزیابی قرار خواهند گرفت و تاکنون بیش از۸۵ نفر در بخش‌های شعر، موسیقی و تایپوگرافی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۱۰۰ گروه موسیقی معتبر برای حضور در جشنواره ملی شمس و مولانا اعلام آمادگی کردند که از این تعداد ۱۴ گروه برای اجرای برنامه‌های خود در جشنواره انتخاب شدند.

در این میان حضور سفرای خارجی، شخصیت‌های سرشناس ملی و شرکت‌های مختلف اقتصادی در آن همایش از برکات فرهنگی بود.

مدیرعامل تولیت شمس‌تبریزی‌افزود: کمیته‌های رسانه، اطلاع‌رسانی و علمی با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، شعر، موسیقی، تایپوگرافی و جشنواره در تولیت شمس تبریزی تشکیل‌شده که این کمیته‌ها هر هفته دو بار برای هماهنگی و پیشبرد اهداف جشنواره و کنگره جلساتی برگزار می‌کنند.

کبیری گفت: تاکنون سه آژانس گردشگری از کشور ترکیه برای شرکت در جشنواره شمس و مولانا اعلام آمادگی کردند. در صورتی که شرایط اقامت آن‌ها در شهرستان فراهم شود این سه آژانش گردشگری در جشنواره شرکت می‌کنند و جشنواره در بازه زمانی ۲۰ الی ۲۸ مرداد ماه امسال به مناسبت هفته امامت و ولایت برگزار می‌شود و همایش علمی بین المللی شمس و مولانا در ۷ و ۸ مهرماه ۹۸ در روز شمس و مولانا برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ف

جشنواره شمس و مولانا با نگاه ملی در سه بخش، در شهرستان خوی برگزار می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اخبار فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود

ایسنا/کرمان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از آمادگی گروه‌های موسیقی این منطقه برای شرکت در جشنواره‌های بین المللی خبر داد و گفت: تعداد سه گروه موسیقی به منظور معرفی خرده فرهنگ‌های جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی اعزام خواهند شد.

حجت الاسلام سیداحمد حسینی در گفت و گو با ایسنا از اعزام سه گروه موسیقی جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: از این سه گروه موسیقی، یک گروه موسیقی سنتی و دو گروه موسیقی مقامی به جشنواره‌های هنری بین المللی اعزام خواهند شد.

وی تنوع در موسیقی منطقه را برگرفته از استعدادهای هنرمندان دانست‌ و افزود: گروه موسیقی آوای منوجان به سرپرستی فرامرز زارعی یکی از این گروه‌های موسیقی است که به جشنواره هنری کشور قزاقستان اعزام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: گروه موسیقی سنتی لیکوی جنوب به سرپرستی علی یونس زاده از جیرفت نیز قرار است به جشنواره هنری کشور تونس اعزام شود.

وی اظهار کرد: گروه موسیقی مقامی کمنزیل به سرپرستی هوشنگ کردستانی یکی دیگر از این سه گروه موسیقی است که برای شرکت در جشنواره هنری به کشور ازبکستان شهر ضامین اعزام خواهد شد.

حسینی افزود: انتخاب این سه گروه موسیقی از جنوب کرمان برای شرکت در جشنواره‌های هنری بین المللی با توجه به مولفه‌های اعلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان هدف از اعزام گروه‌های موسیقی سنتی و مقامی به این جشنواره‌های هنری را، معرفی خرده فرهنگ‌های بومی و سنتی جنوب کرمان در سطح بین‌المللی دانست که باید بیش از این مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر